The venue is a large plot of 6000 sqm on the mountain organized in several terraces (levels) and including areas of forest. It neighbors the public area of the mountain itself which has hiking trails leading to the top of the mountains from which you can enjoy amazing views of the coast of Valencia. There are a longer hiking possibilities in the mountain including visiting the ruins of monastery of the 17th century just 2 hours walking away, on the other side of the mountain.

Currently the buildings are being refreshed and adapted since they have been family summer residences until now.

The plot includes two buildings with over 100 sqm each and several additional constructions, as well as plenty outdoors space.

The main building has the 40sqm yoga shala on the first floor while the ground floor has two bedrooms a kitchen/lobby and a living room. On the first floor there is also a full bathroom and a large terrace with sea views.

The guesthouse is the other building, connected to the main through a patio.

The guesthouse has 1 triple room (3 x 105cm wide beds),  2 double rooms (2x 90cm wide beds which can be joined if couples come) and three "partner" rooms (rooms with a 150cm wide bed). All rooms have en-suite bathrooms and there is an additional bathroom  in the building.  The double rooms are in the first floor and have their own terrace with sea views. From the partner rooms you can also see the sea on the distance.

In the patio there is an additional full bathroom. Further up at the back of the main building there is an additional kitchen and a full bathroom as well as a laundry and services room.

Outdoors there is a large swimming pool with a lane to swim (20meter x 2,6m) and an area to chill (4x4m), an edible garden and the forest. Within the plot there are paths that lead to different terraces, many of them enjoying view of the sea.

The Venue includes parking space for a limited amount of cars, and all the necessary equipment for the retreats.